Betonarbejde til svære konstruktioner

​Vi varetager kompliceret arbejde i beton

Ved Dansk Fundering A/S har vi stor erfaring inden for betonarbejde i forbindelse med fundering samt konstruktioner af en vis sværhedsgrad. Det kan eksempelvis være en vandtæt kælder, hvor gulvniveauet ligger under vandspejlet.

Skal du bruge en kompetent sparringspartner til at udføre et betonarbejde til en elevatorskakt, en dyb og stor kælder, støbning af fundament til et palæfunderet hus eller noget helt fjerde, så varetager vi gerne opgaven for dig. Fra vores værksted i Roskilde kører vi ud til byggeprojekter i hele Danmark, og vi hjælper særligt mange kunder rundt omkring på Sjælland, herunder i København.

Vi har hele projektet for øje

Svære konstruktioner, der eksempelvis involverer arbejde med efterfundering, kræver også et solidt betonarbejde, der kan sikre det endelige resultat.​

​Ved Dansk Fundering A/S har vi varetaget denne type opgaver i årevis, og vi kan derfor hjælpe dig med blandt andet:

  • Konstruktioner under vandspejl
  • Stål- og elementmontage
  • Kælderkonstruktioner insitu
  • Fundamenter, insitu & prefab
  • Terrændæk, insitu & prefab

Er der særlige forhold vedrørende kloakering eller fundering, man skal være opmærksom på i forbindelse med kloakarbejde, så er vi det naturligvis. Som autoriseret kloakmester og ekspert inden for fundering har vi øje for alle facetter af byggeprojektet, og vi sørger derfor for, at det endelige resultat lever op til de højeste branchestandarder.

Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig med vores betonarbejde

Kontakt os i dag, hvis du har brug for professionel hjælp til at udføre betonarbejdet til en svær konstruktion. Vi kan udforme dig et tilbud på opgaven, når du har fortalt os om, hvor stort projektet er, og hvad vi skal bidrage med.​

I vores brochure kan du læse mere om, hvem vi er:

DANSK FUNDERING A/S​​

Navervej 13 A

4000 Roskilde

CVR: 28329466​