Stabilisering af bygningskonstruktioner med fundering​

​Vi tilpasser vores arbejde til hver opgave

Skal du have sikret et ældre bygningsfundament, hvor funderingsarbejdet ikke længere kan tåle bygningens belastning? Eller skal du til at igangsætte et nybyggeri, og skal du i den forbindelse have dybdefunderet fundamentet, så det er sikret på sigt? Hos Dansk Fundering A/S stabiliserer vi eksisterende konstruktioner og dybdefunderer nye med vores professionelle funderingsarbejde.

Vi udfører alle vores løsninger i egenproduktion og kan således selv garantere for, at vores arbejde er udført med stor kvalitet og lever op til de højeste standarder. Vi har adresse på Sjælland i Roskilde, men tilbyder vores tilpassede løsninger, inden for fundering til byggeprojekter overalt i Danmark.

Fundering med forskellige løsninger

Alt afhængigt af, hvilken type fundament du skal have sikret, og hvor stor belastningen er, er der forskellige løsninger med fundering, du skal bruge.​

​Hos Dansk Fundering A/S kan vi tilbyde:

  • Borede pæle
  • Rammede pæle
  • Pressede pæle
  • Rammede minipæle
  • Skruede pæle
  • Understøbning
  • Kælderudgravning

Vi arbejder for både private husejere, boligforeninger og bygherrer. Vi kan derfor også hjælpe til med alt fra mindre renoveringsopgaver til større udgravningsarbejde og stabilisering af hele bygninger.

Vi har udført flere store opgaver med fundering i København, blandt andet for Amalienborg, Magasin, Illum og Royal Copenhagen.

Få stabiliseret dit fundament med vores hjælp

Skal vi hjælpe dig med at stabilisere et fundament, med en af vores ydelser inden for fundering? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Når du har fortalt os om byggeprojektet, vi skal hjælpe til på, kan vi udforme dig et tilbud på opgaven.

I vores brochure kan du læse mere om, hvem vi er:

DANSK FUNDERING A/S​​

Navervej 13 A

4000 Roskilde

CVR: 28329466​