​Kælderrenovering med sikre konstruktioner

​Vi hjælper dig med at renovere din kælder

Hvis du ønsker at renovere din kælder, så du får et rum, der bedre egner sig til ophold og brug, kan vi ved Dansk Fundering A/S hjælpe dig med opgaven. Med vores store erfaring og ekspertise inden for fundering, understøbning af fundamenter og kloakering kan vi sikre, at du får et helstøbt og langtidsholdbart resultat.

Vi kan hjælpe til på opgaver med kælderrenovering i hele Danmark, men fra vores udgangspunkt i Roskilde har vi særligt mange kunder på Sjælland, eksempelvis i København. Uanset hvad du ønsker at bruge din nye kælder til, så kan vi levere arbejdet, der muliggør det. Vi hjælper både private husejere og bygherrer, der varetager renoveringsprojekter.

Få udført din renovering af kælder kompetent

Med vores store ekspertise inden for branchen tager vi højde for alle de nødvendige parametre, når du skal have lavet en kælderrenovering. 

Er der kloakinstallationer, vi skal være opmærksomme på? Ligger kælderkonstruktionen i niveau med vandspejl? Kræver konstruktionen efterfundering, eksempelvis med understøbning, hvis konstruktionen skal holde?

​Ved Dansk Fundering A/S leverer vi en ydelse, hvor alt dette og meget mere, er taget hånd om. På den måde sikrer vi langtidsholdbare løsninger med kælderrenovering, uanset om du skal have renoveret en lille kælder i et mindre hjem eller en stor cykel kælder i en større boligforening.

Har du spørgsmål til vores arbejde med kælderrenovering?

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi varetager opgaver med kælderrenovering, eller hvis du kunne tænke dig en pris på dit arbejde, så er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker til kælderen, så vi kan finde frem til den rette løsning for dig.

I vores brochure kan du læse mere om, hvem vi er:

DANSK FUNDERING A/S​​

Navervej 13 A

4000 Roskilde

CVR: 28329466​