Kloakarbejde ved autoriseret kloakmester

​Vi står for alt – fra projektering til udførsel

Skal du have hjælp til an anlægge nye kloakrør, renovere eksisterende afløbsinstallationer eller have lagt et dræn? Ved Dansk Fundering A/S udfører vi alle former for kloakarbejde, og vi hjælper både bygherrer, boligforeninger samt private husejere.

Som autoriseret kloakmester kan vi stå for hele forløbet med dit kloakarbejde – fra den indledende projektering til den afsluttende udførsel. Vores kloakfirma holder til i Roskilde, og herfra kører vi ud til både store og små opgaver overalt i Danmark, eksempelvis i København og andre byer på Sjælland.

Kloakservice med bredt udvalg af ydelser

Ved Dansk Fundering A/S tilbyder vi et bredt udvalg af ydelser inden for kloakarbejde.

​Vi varetager både ny anlæg og vedligeholdende arbejde, og vi har blandt andet oparbejdet en stor ekspertise inden for:

  • Kloakarbejde for boligforeninger
  • Nyanlæg og renovering
  • Omfangsdræn og tæppedræn
  • Tørholdelse af byggegrubber
  • Vedligeholdelse og service

Vi har en omfattende viden om kloakinstallationer og kloaknet rundt omkring, og vi kan derfor hjælpe dig med rådgivning, så er du sikker på at få lavet præcist det kloakarbejde, der afhjælper dit problem. Vi hjælper også med effektiv fejlfinding, så vi kan reparere lokalt, hvis din kloak er beskadiget.

Kontakt os og få taget hånd om dit kloakarbejde

Skal du have en erfaren kloakmand til at komme ud og foretage en fejlfinding eller udføre et vedligeholdende kloakarbejde? Eller skal vi hjælpe med at etablere nye kloaksystemer? Kontakt os i dag og sæt os ind i dine ønsker og behov. Så giver vi dig et tilbud på opgaven.

I vores brochure kan du læse mere om, hvem vi er:

DANSK FUNDERING A/S​​

Navervej 13 A

4000 Roskilde

CVR: 28329466​