Etablering af pressede pæle udføres​

Vi klarer din opgave med efterfundering

Skal du bruge hjælp til efterfundering? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Dansk Fundering A/S tilbyder vi professionel efterfundering med pressede pæle til både privat- og erhvervskunder.​

Pressede pæle anvendes effektivt til efterfundering, når bygningens fundament svigter på grund af bortrådnede træpæle, fejlfundering i bløde sætningsgivende lag eller øget belastning på eksisterende fundament.

Vi har base i Roskilde, hvorfra vi kører ud til opgaver overalt i Danmark, herunder en del i København og på det resterende Sjælland.​

Nedpresning af pæle vil sikre dit fundament

Ved Dansk Fundering arbejder vi med løsninger, der sikrer dit fundament mod kollaps som konsekvens af gammelt funderingsarbejde. 

Vi tilbyder pressede pæle, som nedpresses ved hjælp af en hydraulisk donkraft, der placeres under fundamentets underkant med husets vægt som modhold. Antallet af pæle og dimension afpasses efter bygningens last og tilstand, så du er sikret et langtidsholdbart resultat.

Vi tilbyder pressede pæle i flere forskellige dimensioner alt afhængigt af den enkelte opgaves krav og belastning. Her rådgiver vi dig frem til den rette løsning, og med vores store erfaring inden for efterfundering, kan du roligt overlade opgaven til os.

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Ønsker du at høre mere om vores arbejde med pressede pæle, eller vil du have et tilbud på din opgave med efterfundering, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores arbejde med at sikre bygninger og fundamenter tager altid udgangspunkt, i vores kunders ønsker og behov, og vi leverer en kvalitetssikret ydelse til hver opgave.

Nedpressede pæle tilbydes som standard i de i skemaet viste materialer og dimensioner:​

Dimension mm.​​

Ø 114

Materiale

Stålrør; betonunderstøbte​

Max. nedpresningskraft kN.

165​

Regningsmæssig bæreevne ved b=1,625

100​

Dimension mm.​​

Ø 159

Materiale

Stålrør; betonunderstøbte​

Max. nedpresningskraft kN.

325

Regningsmæssig bæreevne ved b=1,625

200​

Dimension mm.​​​

Ø 220

Materiale

Jernbeton

Max. nedpresningskraft kN.

540

Regningsmæssig bæreevne ved b=1,625

300​

I vores brochure kan du læse mere om, hvem vi er:

DANSK FUNDERING A/S​​

Navervej 13 A

4000 Roskilde

CVR: 28329466​