Understøbning til svigtende fundamenter

Genopret fundamentets styrke og sikkerhed

Over tid risikerer bygningsfundamenter at svigte på grund af fejlfundering i bløde sætningsgivende lag eller ved øget belastning på det eksisterende fundament. Her fungerer understøbning optimalt til efterfundering, så fundamentets styrke og sikkerhed genoprettes, og bygningen igen kan holde til belastningen.

Ved Dansk Fundering A/S arbejder vi med understøbning af fundamenter for kunder i hele Danmark, herunder en del i København, og Roskilde og resten af Sjælland. Med mange års erfaring fra branchen ved vi alt, der er at vide om efterfundering og understøbning, så du trygt kan overlade dit svigtende fundament til os.

Effektivt ved sænkning af kældergulve og udgravninger

Foruden efterfundering af fundamenter kan understøbning være en effektiv metode, hvis der skal sikres i forbindelse med sænkning af kældergulve samt ved udgravninger tæt op af eksisterende bygninger.

Understøbning af eksisterende fundamenter udføres under hele fundamentets længde. Her arbejder man sig typisk frem i sektioner af 1 meters bredde med 1 meters mellemrum for den mest solide konstruktion. ​I sandede jordarter kan det være nødvendigt at gøre sektionerne mindre og afstanden mellem sektionerne større under udførelsen.

Vi står til rådighed med kompetent rådgivning, hvis du har spørgsmål til, hvilken løsning du skal vælge til understøbning af dit fundament.

Ring eller skriv til os og få en pris på opgaven

Skal vi hjælpe dig med at sikre et svigtende fundament eller sænke dit kældergulv? Kontakt os i dag og få en pris på vores arbejde med understøbning.

Når først du har fortalt os, hvad opgaven går ud på, udformer vi dig gerne et tilbud på at få sikret dit gamle fundament med en professionel løsning.

I vores brochure kan du læse mere om, hvem vi er:

DANSK FUNDERING A/S​​

Navervej 13 A

4000 Roskilde

CVR: 28329466​